BD Vacutainer® urin

,
BD Vacutainer® urin sistem koristi se za sakupljanje i transport uzoraka urina. Ovaj sistem čine čašica za urin, kontejner za sakupljanje 24 časovnog urina, epruveta za čuvanje i transport urina kao i za mikrobiološka određivanja.

BD Vacutainer® poveske

,
BD Vacutainer® poveske postoje dve vrste poveski: pronto i streč. Pronto poveske su namenjene za višekratnu upotrebu dok su streč za jednokratnu i pakovane su po 25 u kutiji.

BD Microtainer® epruvete

,
BD Microtainer® epruvete se koriste za sakupljanje i centrifugiranje kapilarne krvi. Mogu da sadrže različite aditive za različite testove. Količina krvi koja moze da se sakupi u njima je od 200-600µl. Svaki mikrotajner ima čep odgovarajuće…

BD Mikrotainer® aktivirajuće lancete

,
BD Mikrotainer® kontakt aktivirajuće lancete su lancete za jednokratnu upotrebu. Dostupne su u tri različite veličine: Ljubičaste – Igla 30G,dubina uboda 1,5mm Roze – Igla 21G, dubina uboda 1,8mm Plava – 2.00×1.5mm nožić, dubina…

BD Vacutainer® bebi sistem

,
BD Vacutainer® bebi sistem sa leptirićem se koristi za uzorkovanje krvi iz teško dostupnih vena. Dostupni su u različitim veličinama, 21, 23 i 25G.

BD Vacutainer® Eclipse igla

,
BD Vacutainer® Eclipse igla sadrže zaštitnu kapicu koja je sastavni deo igle. Nakon uzorkovanja se zaštitna kapica prevuče preko igle i na taj način onemogućava njeno ponovno aktiviranje.

BD Vacutainer® igle

,
BD Vacutainer® igle su sterilne, silikonom prevučene igle. Silikon omogućava lakše ulaženje u venu pacijenta sa manjom traumom na krvni sud. Dostupne su u raznim veličinama, 20G, 21G i 22G.